Zwanet Datema

zwanet tijdelijk

Wie is Zwanet Datema?

Hoi, ik ben Zwanet en geboren op 28 februari 1984 en opgegroeid in Kloosterhaar. Nadat ik mijn opleiding heb afgerond als secretaresse aan het Alfa College, ben ik verhuisd naar Hardenberg.

Vervolgens heb ik eerst nog een jaar gewerkt bij Inter Baarslag als administratief medewerker, waarna ik vervolgens 9 jaar heb gewerkt bij ‘de Printer’ in Hardenberg.
Mijn werkzaamheden bestonden onder meer uit het ontwerpen van (t)rouwkaarten, jubileumkaarten en geboortekaarten. Daarnaast verrichte ik verschillende werkzaamheden voor diverse bedrijven. En zo ook voor Logopedisch Spectrum Nederland. Door deze werkzaamheden voor LSN kreeg ik al een kijkje binnen het bedrijf. Nadat ‘de Printer’ was gestopt met zijn werkzaamheden, werd ik benaderd door Marjoleine om haar secretaresse te worden. Dit is bewerkstelligd op 20 oktober 2014.

Op 21 november 2008 ben ik getrouwd met Christiaan en we hebben op 7 februari 2014 een dochter gekregen (Emma).

Voor mijn ontspanning ben ik elke zaterdag te vinden op het korfbalveld te Kloosterhaar. Ik korfbal in het 3e team. Ook wel het 3mteam genoemd. Ook coach ik het midweekteam en ik doe dit met groot plezier.

Tot horens!

Terug naar boven