Wendy Liedorp

 

Wie is Wendy Liedorp?

Mijn naam is Wendy Liedorp en ik ben in juli 2000 afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Rotterdam. Mijn keuze viel destijds op deze studie toen ik voor mijn opleiding SPW (Sociaal Pedagogisch Werk) stage liep op een mytylschool in Schiebroek. Ik mocht een aantal dagen meelopen met een logopedist op deze school en zo is voor mij het spreekwoordelijke balletje gaan rollen!

Na mijn studie ben ik enige jaren als schoollogopedist werkzaam geweest bij het CED. Hierna heb ik in verschillende logopedische praktijken gewerkt en heb ik zowel kinderen als volwassenen in behandeling gehad. Sinds 2008 sta ik geregistreerd als preverbaal logopedist. Dit betekent dat ik in de afgelopen jaren ook de kleinste cliëntjes, die in de leeftijdsfase van 0-2 jaar, heb mogen behandelen. Soms gaat het om de aan-huis begeleiding van kinderen met een syndroom (vaak downsyndroom) of met een meervoudige beperking, maar bijna altijd gaat het om kinderen die problemen hebben met het leren eten en drinken. Heel leuk om dit te kunnen combineren met het werk in een praktijk! Kortom, logopedie is een heel veelzijdig vak en ik ben dan ook blij dat ik in de afgelopen 18 jaar de mogelijkheid heb gekregen om veel verschillende kanten van ons beroep te leren kennen.

Ik ben sinds november 2018 werkzaam bij Logopedisch Spectrum Nederland en werk op de maandag, woensdag en donderdag met plezier op locatie De Archipelschool te Rotterdam (cluster 4 onderwijs).

In mijn vrije tijd probeer ik lekker ontspannen en flexibel te blijven door het volgen van mijn wekelijkse yogalessen. Verder bezoek ik regelmatig het theater of de bioscoop en geniet ik natuurlijk volop van gezellige dagjes uit met mijn man en twee kinderen!

Terug naar boven