Sietske Koekkoek

Wie is Sietske Koekkoek?

Hallo!

Mijn naam is Sietske. In 2018 ben ik gestart bij Logopedisch Spectrum Nederland en sindsdien werk ik als logopediste op de locaties Panta Rhei en Willibrordus in Coevorden.

Na de middelbare school heb ik geholpen in een weeshuis in Zuid-Afrika. Dit was een enorm leerzame tijd. De kinderen hebben mij geleerd dat het belangrijk is dat er iemand is die de tijd neemt om naar ze te luisteren. Het luisteren naar hun verhalen stimuleerde de kinderen om te communiceren en open te zijn, ook al hadden ze hier soms moeite mee.

Na deze reis wilde ik graag gaan werken met kinderen, maar ook met taal. In Groningen ben ik Taalwetenschap en Logopedie gaan studeren. Na mijn studie wilde ik verder met het luisteren naar kinderen en het helpen van kinderen in hun communicatie. Bij Logopedisch Spectrum Nederland vind ik het daarom heel leuk om één op één met kinderen te kunnen werken! De energie en fantasie die kinderen hebben, vind ik erg mooi.

Wanneer ik vrij ben, houd ik ervan om te lezen, te tekenen, te wandelen en te dansen. Daarnaast ben ik graag in de natuur. De weekenden breng ik daarom door op het platteland van Drenthe en, als het lukt, ga ik in de vakanties graag op reis naar Noorwegen of Oostenrijk.

Wie weet tot ziens in Coevorden!

Terug naar boven