Organisatorisch overleg 25 april 2015

Op zaterdag 25 april kwamen de collega’s van Logopedisch Spectrum Nederland samen tijdens het organisatorisch overleg. Het organisatorisch overleg vindt tweemaal per jaar plaats, waarbij eenmaal per jaar de teams uit regio West en regio Oost samen komen.

 

De aanvang vond plaats in Hotel Boerderij Restaurant ‘De Gloepe’ in Diffelen waarbij gezamenlijk een lunch genuttigd werd. Ook werd de inhoud van de dag doorgesproken en werd er door praktijkhoudster Marjoleine benadrukt dat naast de inhoud van het dagprogramma, ook het samen genieten van het behalen van de kwaliteitstoets centraal zou staan.

 

OO 3Het dagprogramma stond in het teken van het bundelen en delen van informatie. Na de lunch vertrok iedereen voor een werkbezoek aan 2 zorggerelateerde bedrijven. Het eerste bedrijf dat bezocht werd was ‘Dierenkliniek Vechtdal’ waar het team rondgeleid werd door dierenarts Harold Kollen, die de visie op zijn bedrijf deelde. Het tweede bezoek vond plaats bij ‘Orthodontiepraktijk Hardenberg’ waar Dima Dvortsin over zijn werkzaamheden en praktijk vertelde. Hierna gaf Arend Hofsink van ‘de Onderzoekfabriek’ een interactieve presentatie over klantbeleving.

 

Het avondprogramma stond in het teken van het samen genieten van het behalen van de kwaliteitstoets. Tijdens het diner hadden alle collega’s de gelegenheid om samen bij te praten en ervaringen te delen.  Na het diner vertrok de hele groep naar Hardenberg waar de avond dansend werd afgesloten.

 

Logopedisch Spectrum Nederland kijkt terug op een geslaagde, leerzame en bovenal gezellig organisatorisch overleg en een spetterend eindfeest!