Online logopedie of liever offline logopedie? Dat bekijken we samen!

Door de naleving van de coronamaatregelen van het RIVM sinds maart is er in Nederland steeds meer ruimte voor versoepeling van de maatregelen. Dat is goed nieuws! We willen er met z’n allen natuurlijk voor zorgen dat de versoepeling van de maatregelen niet teruggedraaid hoeft te worden. Samen willen we stap voor stap naar steeds meer ruimte in onze anderhalvemetersamenleving.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Online logopedie werkt

De oproep om zoveel mogelijk thuis te werken is onveranderd. Online logopedie sluit hier dus perfect op aan! Sinds het begin van de coronacrisis bieden onze logopedisten vanuit hun thuiswerklocatie online logopedie aan. En met succes! Logopedisten en cliënten zijn inmiddels gewend aan de online manier van werken. Het volgen van online logopedie zal voor nu en in de toekomst ook zeker tot de mogelijkheden blijven behoren.

Toch liever offline logopedie?

Uiteraard bewegen wij mee met de versoepeling van de maatregelen. We blijven ons niet alleen richten op online logopedie. Stap voor stap kijken we samen met u als cliënt naar de overwegingen om een keuze te maken voor online en/of offline logopedie. Wij gaan voor maatwerk: passend bij u als cliënt, passend bij de behandelend logopedist en ook passend bij de locatie. Gezondheid en welbevinden staan altijd voorop; die van onze cliënten en die van onze logopedisten. Online/Offline? Dat bekijken we samen!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
U kunt u of uw kind aanmelden voor logopedie via 06-485 93 761.
> Lees hier meer over Online Logopedie.