Naomi Leidelmeyer

 

Wie is Naomi Leidelmeyer?

Hoi allemaal!

Mijn naam is Naomi Leidelmeyer. In 2018 ben ik afgestudeerd als logopedist waarna ik direct bij Logopedisch Spectrum Nederland aan de slag mocht gaan. Met heel veel plezier werk ik op locaties in Mariënberg en Coevorden.

Zorgzaamheid heeft altijd al in mij gezeten. Toen ik nog een klein meisje was wist ik al dat ik iets wilde doen waarmee ik mensen kon helpen.
Om dit waar te maken ben ik de opleiding voor verpleegkundige gaan volgen. Ondanks dat ik hiervan in 2014 mijn diploma behaald heb, wist ik dat ik verder moest gaan. De verpleegkundige setting was toch niet helemaal mijn ding. In het werkveld was ik een aantal keren een logopedist tegen gekomen, wat mij elke keer weer interesseerde. Ik ben mij gaan verdiepen en uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt om logopedie te gaan studeren. Wat ben ik blij dat ik deze keuze heb gemaakt! Elke dag geniet ik weer van de veelzijdigheid die het vak te bieden heeft. Ik hoop dan ook dat ik mij door de jaren heen steeds verder mag ontwikkelen en dat ik dit vak nog lang mag beoefenen.

Naast dat ik het geweldig vind om met mensen te werken, ben ik een echte dierenvriend. In mijn vrije tijd vind ik het dan ook heerlijk om mijn dieren te vertroetelen: knuffelen, verzorgen of een mooie (bos)wandeling. Ik geniet er echt van, het zorgt ervoor dat ik helemaal tot rust kom.

Wie weet zien we elkaar eens in de praktijk! Tot ziens 🙂
 

Terug naar boven