Mariska Rengelink

collage-mariska

Wie is Mariska Rengelink?

Ik ben Mariska Rengelink en werk sinds 1 februari 2012 bij het Logopedisch Spectrum Nederland als project medewerkster. Marjoleine heeft me benaderd met het plan om samen met haar te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om de taalontwikkeling van kinderen te stimuleren in de wereld van de app’s. Ik werk het merendeel van mijn uren vanuit huis en verwacht ook veel onderweg te zijn. Wanneer ik vanuit een vestiging van het Logopedisch Spectrum werk, dan zal dat op de locatie Koningsspil in Hardenberg zijn.

Werken in de wereld van de logopedie is helemaal nieuw voor mij. In 1996 heb ik mijn studie technische bedrijfskunde aan de HTS Textiel in Enschede afgerond en ben ik afgestudeerd als bedrijfskundig ingenieur. Voor mijn werk ben ik destijds samen met mijn vriend naar het westen van het land verhuisd. Met heel veel plezier en enthousiasme heb ik ruim 10 jaar in de kinderkleding industrie gewerkt. De eerste jaren als inkoopster en later als salesmanager en coördinator van diverse stylingteams.

Met de komst van onze kinderen hebben we een weloverwogen beslissing gemaakt om weer terug te keren naar onze wortels; Hardenberg. En laat ik daar Marjoleine nou tegen het lijf lopen!

 

Terug naar boven