Marieke van den Bliek

Wie is Marieke van den Bliek?

Mijn naam is Marieke. Ik kom uit het kleine, maar gezellige Oud Lutten. Ik ben op dit moment logopediestudente aan Christelijke Hogeschool Windesheim te Zwolle. Ik heb gekozen voor deze opleiding omdat ik graag met kinderen werk en omdat ik van mening ben dat communicatie belangrijk is voor iedereen en ook voor iedereen mogelijk moet zijn.

Ik heb het erg naar mijn zin op de opleiding en ik hoop over 4 jaar een volwaardig logopedist te zijn.

Sinds 15 juni 2016 ben ik werkzaam bij Logopedisch spectrum Nederland als administratief medewerker. Ik doe voornamelijk de archiveer werkzaamheden, de administratieve ondersteuning van de Praktijkondersteuner en ik ondersteun de andere collega’s bij piekdrukte. Ik heb het hier enorm naar mijn zin!

Naast school en het werk op de backoffice heb een grote passie voor paardrijden. Als ik in de stallen ben kan ik even alles los laten en heerlijk ontspannen.

Sinds januari 2016 ben ik de trotse eigenaresse van Pascal. Samen doen we van alles. Ik probeer bijna dagelijks met hem te trainen. Ik rijd sinds juni 2016 Dressuur wedstrijden met hem, ook gaan we wekelijks lessen bij de rijvereniging van Slagharen. Daarnaast ga ik regelmatig de bossen in en heb ik eens in de twee weken privé les.

Ook doe ik elke dinsdag vrijwilligerswerk bij Stichting Paardrijden Gehandicapten Hardenberg. Ik begeleid hier een heel avond ruiters en amazones met een beperking. Elke week weer geniet ik hier met volle teugen van.

Ik hoop nog lang bij het logopedisch spectrum te mogen werken en wie weet tot ziens op de backoffice!

 

Terug naar boven