KennisEvents van Logopedisch Spectrum

KennisEvent Superlogopedist

Donderdag 24 juni 19.30-21.00 uur

Als logopedist ben je veel meer dan alleen de persoon die kinderen helpt met spraak en taal, toch? Elke dag schakel je in je werk en privé van logopedist naar moeder naar kind naar collega naar vriendin naar cliënt naar partner… Je bent er altijd en voor iedereen. Verwachtingen stijgen en de druk neemt toe. Hoe zorg je nog voor jezelf, zodat je er goed voor anderen kunt zijn?

Na het succesvolle KennisEvent van vorige maand, doen we er in juni nog eentje! Volg op donderdagavond 24 juni het gratis online KennisEvent over de Superlogopedist. Dat gaat niet over het dragen van superheldenkleren of het redden van mensen. Wel over baas zijn over je tijd en het stellen en hanteren van je grenzen. Proef van nieuwe inzichten die je helpen ontdekken wat je nodig hebt om een mooi mens en een toffe logopedist te zijn.

Gastspreker Sylvia Alpay van Baarle neemt je mee op reis vanuit haar persoonlijke ervaringen. De belangrijke lessen uit 21 jaar jeugdzorg als sociotherapeute en als coördinator van de meest complexe veiligheidszaken, geeft ze deze avond aan jou prijs. Zodat jij een superlogopedist kan zijn.

Het Online KennisEvent is via Zoom. Er is plek voor maximaal 100 logopedisten en logopediestudenten. Toegang is gratis, een cadeautje van Logopedisch Spectrum Nederland. Na aanmelding ontvang je een dag voor het event een e-mail met een herinnering en de Zoom-link. We beginnen om 19.30 uur, je kunt ‘binnenkomen’ vanaf 19.20 uur.

Aanmelden KennisEvent Superlogopedist

De inschrijving is gesloten. Last-minute nog meedoen? Dat kan!
Stuur even een sms of WhatsApp-bericht aan Lindy Mannes op 06-18527305. Dan ontvang je van haar een toegangslink.

 


Over Sylvia

Sylvia Alpay van Baarle werkte de 21 jaar in de jeugdzorg als sociotherapeute op verschillende behandelgroepen. Later werkte zij in Haaglanden en regio Rotterdam, waar zij de meest complexe veiligeheidszaken coördineerde. Op straat en bij mensen thuis. Sylvia trainde nieuwe Intensief Ambulant Hulpverleners op basisattitude, de Meldcode bij mishandeling, methodisch werken en gaf zij trainingen ‘Coördinatie van Zorg & Netwerkberaden’.

 


Over Logopedisch Spectrum Nederland

Onze logopediepraktijk heeft 47 vestigingen in de regio Rotterdam, in Overijssel, Drenthe en Groningen. We verlenen allround logopedische zorg aan kinderen en volwassenen, met specialisaties in OMFT en Lees- en Spellingsproblemen. Wij geloven dat je met logopedie op een positieve manier mensen de handvatten kunt geven voor meetbare stappen in ontwikkeling.

We delen opgedane kennis en ervaringen binnen het logopedievak, zodat we tot inspiratie en voorbeeld kunnen zijn voor collega-logopedisten, verwijzers en zorgverzekeraars. Jaarlijks organiseren we KennisEvents voor logopediestudenten. 

Onze logopedisten werken op een vaste locatie, bijvoorbeeld binnen een basisschool, gezondheidscentrum of huisartsenpraktijk. Sommige logopedisten werken op meerdere locaties of online als dat nodig is. Ook voor jou is dat mogelijk als je dat wilt. Lees meer over werken bij Logopedisch Spectrum Nederland.

Back to Top