Josine Verhoeven

Wie is Josine Verhoeven?

Mijn naam is Josine Verhoeven en ik woon in Deventer. In 2013 ben ik afgestudeerd aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. Al van jongs af is taal zeg maar echt mijn ding! Op de basisschool gaf ik al eens een spreekbeurt over dyslexie.

Vanaf 2018 werk ik met plezier bij Logopedisch Spectrum Nederland op locatie de Wizard in Deventer. Hiervoor heb ik een aantal jaren bij een andere logopediepraktijk gewerkt met locaties in een gezondheidscentrum en op school. Ik heb veel ervaring opgedaan met het behandelen van uiteenlopende logopedische hulpvragen bij kinderen en volwassenen.

Op locatie de Wizard zie ik voornamelijk kinderen. Het mooie aan het werk als logopedist vind ik de groei die je kinderen ziet doormaken. Hoe groot of klein de sprong ook is, ieder kind is even trots als iets lukt wat voorheen lastig was. Laagdrempelig contact met kind en ouders vind ik daarbij erg belangrijk.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om creatief bezig te zijn. Ook bij de therapie probeer ik creatieve behandelvormen in te zetten om met plezier doelen te bereiken. Verder ga ik buiten het werk om graag een dagje shoppen, sporten, afspreken met vrienden en lekker uit eten. Tot ziens in de praktijk!

Terug naar boven