Wie is Lindy Mannes?

Wie is Lindy Mannes?

Ik ben Lindy Mannes en werk als praktijkondersteuner voor Logopedisch Spectrum Nederland.

Ik ben in 2013 bij LSN begonnen als logopedist, dit heb ik 3 jaar met heel veel plezier gedaan op verschillende locaties in Gramsbergen. In 2016 ben ik gestart als praktijkondersteuner, eerst nog in combinatie met het behandelen. Sinds eind 2018 ben ik mij volledig gaan richten op mijn functie als praktijkondersteuner. In deze functie neem ik verschillende taken op mij, zowel logopedisch inhoudelijk als beleidsmatig. Mijn logopedische achtergrond komt in ieder geval vaak goed van pas!

Als ik niet aan het werk ben, ben ik geregeld opzoek naar de leukste plekken in Nederland om te eten. Dit kan een luxe restaurant zijn, maar ook afhaal thuis op de bank met vriendinnen en een leuke film of serie.

 

Terug naar boven