Iris Reurink

Wie is Iris Reurink?

Mijn naam is Iris Reurink en ik ben in juli 2018 afgestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Voordat ik begon aan de de opleiding logopedie heb ik geleerd voor gespecialiseerd medewerker kinderopvang. Tijdens deze opleiding heb ik ervaring op mogen doen bij de verzorging van (jonge) kinderen en het bedenken van een activiteitenprogramma passend bij de verschillende ontwikkelingsleeftijden. Tijdens de opleiding logopedie heb ik stage gelopen in een vrijgevestigde praktijk in Drenthe en op een school voor zeer moeilijk lerende kinderen in Overijssel. Bij beide stages heb ik erg veel mogen leren.

In mijn vrije tijd spreek ik vaak af met vriendinnen en probeer ik zoveel mogelijk uit het leven te halen. Ik houd ervan om nieuwe plekken te ontdekken, in zowel Nederland als buitenland.
Daarnaast vind ik het belangrijk om te sporten; het allerliefst sta ik elke dag op de latten, helaas zit dat er in Nederland niet in. Ik vind het ook leuk om hard te lopen en twee keer per week ben ik in de sportschool te vinden voor een groepsles Power.

Sinds juli 2018 ben ik werkzaam bij Logopedisch Spectrum Nederland. Geen één behandeling en cliënt is hetzelfde wat maakt dat ik het werk uitdagend en interessant vind. Ik sta voor elke cliënt klaar en wil hem of haar op de best mogelijke manier begeleiden. Ik ben leergierig en wil mij graag blijven ontwikkelen. Ik ben werkzaam op een basisschool in Hardenberg, Dalerpeel en Coevorden en in het gezondheidscentrum in Dedemsvaart, wie weet tot ziens!

Terug naar boven