Jubileumavond Maakbaar Brein in theater Hardenberg

Logopedisch Spectrum Nederland bestaat 15 jaar en trakteert op kennis! Tijdens een jubileumavond op 15 oktober in het theater van Hardenberg vertellen 3 professionals over hoe je breinplasticiteit kunt inzetten tijdens het leren van kinderen. De avond is gratis en je kunt je hier aanmelden.

Breinplasticiteit

Het brein is niet statisch, het is veranderbaar. Dat heet breinplasticiteit en gaat over het maken van nieuwe verbindingen in de hersenen. Nieuwe verbindingen zijn nodig voor je ontwikkeling en vermogen om te leren. Je kunt dit beïnvloeden.

Kom op 15 oktober naar de jubileumavond ‘Maakbaar brein?’. Een leerzame avond over breinplasticiteit in het theater van Hardenberg. Voor ouders en professionals: voor iedereen die dagelijks leeft of werkt met kinderen.

Tijdens de jubileumavond ‘Maakbaar brein?’ vertellen 3 professionals over hoe je breinplasticiteit kunt inzetten tijdens het leren van kinderen.

Wytze van der Zwaag

Klinisch psycholoog, psychotherapeut en praktijkhouder van BeterBrein

Wytze begint bij de basis en legt uit wat breinplasticiteit is, wat het voor (lerende) kinderen betekent en hoe we de plasticiteit van de hersenen kunnen stimuleren.

Marieke Alons

Leerkracht en praktijkhouder van Coach Ik

Marieke koppelt breinplasticiteit aan kernreflectie en legt uit wat deze combinatie kinderen brengt.

Marjoleine Huitema

Logopedist en praktijkhouder van Logopedisch Spectrum Nederland

Marjoleine koppelt breinplasticiteit aan de neurologische spraak- taalontwikkelingsstoornis ‘dysfatische ontwikkeling’.

Aanmelden

Deelname aan de jubileumavond is gratis, een cadeautje van Logopedisch Spectrum Nederland. De deuren gaan open om 19.00 uur, we beginnen om 19.30 uur. Je ontvangt een certificaat van deelname.

Ga voor meer informatie en gratis aanmelden naar logopedischspectrum.nl/jubileum

Aanmelden kan tot en met 10 oktober 2018.