Danielle Guldner

danielle

Wie is Danielle Guldner?

Na het behalen van mijn VWO diploma in Lübeck (Duitsland) heb ik ervoor gekozen om voor één jaar naar het buitenland te gaan om mijzelf verder te ontwikkelen. Als au-pair in Parijs heb ik toen gedurende één jaar voor drie kinderen mogen zorgen. Naar aanleiding van deze ervaring leek het mij geweldig om een beroep te kiezen waarin de zorg voor kinderen een belangrijke plek in neemt. Mijn keuze viel op de studie logopedie in Groningen.

In 2012 ben ik als logopediste aan de Hanze Hogeschool te Groningen afgestudeerd. Ik heb inmiddels werkervaring en kennis opgedaan bij een logopediepraktijk, bij het UMCG en ook bij een dovenschool. Daarnaast heb ik tijdens mijn studie gedurende een half jaar de Minor in Toegepast Psychologie gevolgd.

Sinds november 2013 ben ik werkzaam als logopediste bij Logopedisch Spectrum Nederland. Iedereen heeft in mijn ogen recht op gerichte zorg op een passend niveau en tempo. Niet alleen het behandelen van kinderen,maar ook het behandelen van volwassenen vind ik bijzonder uitdagend. Ik vind het fantastisch kinderen in hun ontwikkeling te ondersteunen, waarbij ik de balans zoek tussen richting geven en ruimte bieden. Het werk als logopediste maakt mij enthousiast en geeft mij voldoening.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten. Zwemmen, skeeleren (lange afstanden) en hardlopen behoren tot mijn favorieten. Af en toe heb ik het nodig om me in mijn eigen atelier terug te trekken om lekker te schilderen. En in het weekend ga ik graag naar rommelmarkten om tussen antieke spullen te neuzen.

 

Terug naar boven