Carla Eikelboom

CARLA2

Wie is Carla Eikelboom?

 

Mijn naam is Carla en sinds februari 2014 ben ik werkzaam in de praktijk, met als locaties de Smidse en de Dr. A. Risaeusschool in Hardenberg. Oorspronkelijk kom ik uit Hoogeveen en woon nu in Zwolle. In 2012 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hanze Hogeschool te Groningen.

Mijn keuze is op de studie logopedie gevallen omdat het een beroep is waarbij je veel met kinderen te maken krijgt en communicatie van wezenlijk belang is voor iedereen. Inmiddels heb ik werkervaring opgedaan in een logopedische praktijk en in de gehandicaptensector, waarbij ik zowel met kinderen als volwassenen heb mogen werken. Tevens heb ik tijdens mijn studie de minor Toegepaste Psychologie gevolgd.

Naast mijn werk is hardlopen één van de dingen die ik graag doe. Het helpt mij om fit te blijven en mijn hoofd leeg te maken. Als het zonnetje dan ook nog schijnt en ik een muziekje op heb, dan kan ik erg genieten van de buitenlucht en de natuur. Wat ik verder leuk vind om te doen is reizen. Zo ben ik twee maanden naar Peru geweest. Het was een droom van mij om vrijwilligerswerk te doen in Zuid-Amerika. Het was een heel avontuur om daar alleen heen te gaan maar ik heb zeker mijn droom waargemaakt. Ik heb gewerkt in een huis voor kinderen met een beperking en daarnaast heb ik Spaans geleerd zodat ik mij communicatief kon redden met de kinderen en mijn gastfamilie.

Tijdens mijn vorige baan ben ik erachter gekomen dat mijn voorkeur uitgaat naar het werken in de praktijksetting. Mijn vorige baan was tijdelijk, wat mij de kans gaf mijn koers te wijzigen. Op die manier ben ik bij Logopedisch Spectrum Nederland gekomen.

Tot ziens in de praktijk!

Terug naar boven