Christel Niks

CHRISTEL2

Wie is Christel Niks?

Hallo!

Mijn naam is Christel Niks en ik ben in juli 2011 afgestudeerd als logopedist in Zwolle. Sinds september 2011 ben ik werkzaam binnen de logopediepraktijk, op verschillende locaties. Op dit moment ben ik werkzaam in het gezondheidsspectrum in Slagharen en op onze locatie In de Buitenlucht in Heemserveen, waar ik mijn kennis over sensorische informatieverwerking kan inzetten.

Ik heb voor het beroep logopedie gekozen omdat ik met name taal en spraak erg interessant vind. Ook spreekt het één-op-één contact met mensen me aan. Ik werk graag zowel met kinderen als met volwassenen. Binnen de logopedie heb ik verdieping gezocht in de oromyofunctionele therapie door het volgen van diverse cursussen (o.a. de basis- en verdiepingscursus OMFT) en symposia op dit gebied.

Als ik niet aan het werk ben vind ik het leuk om te lezen, dansen en af te spreken met vriendinnen. Ook vind ik het erg leuk om te reizen; met name het ontdekken van nieuwe plekken en ontmoeten van nieuwe mensen trekken mij daarin aan. Zo heb ik voor mijn studie vier maanden in Zambia aan logopedische projecten gewerkt. Maar gewoon een weekendje weg is natuurlijk ook niet verkeerd!

Ik kijk ernaar uit om samen te werken met mijn cliënten, ouders, leerkrachten en andere betrokkenen.

Tot ziens in de praktijk!

 

Terug naar boven